Petita reunió per recordar cada un dels projectes acordats la setmana anterior i presentació de dos nous integrants al Club. Un cop finalitzada la reunió, vam començar una pràctica al plató on es va ensenyar el funcionament tècnic de les càmeres i els diferents tipus de plans adequats per poder realitzar una entrevista. En acabar l’explicació, es van posar en pràctica els coneixements explicats prèviament: per torns, una persona es va posicionar davant les càmeres fent el seu rol d’entrevistat mentre la resta de l’equip gravava l’entrevista jugant amb diversos plans. D’aquesta manera, es disposava d’una varietat de plans per poder fer una bona postproducció. Finalment, es va mostrar com s’ha de bolcar el material gravat a l’ordinador.

Reunió del Club Media

Reunió del Club Media

 

Leave a Comment

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.