Aquesta sessió consisteix en establir una organització sobre les accions del grup. Per tant, mitjançant una reunió amb tots els components del club, es va acordar quines serien les properes activitats i quan es durien a terme. Un cop tot va estar concretat, es va parlar sobre diferents referents que podíem trobar en el sector cinematogràfic. D’aquesta manera, podem tenir una prèvia concepció de com volem que es vegin els projectes del club, tant en l’aspecte estètic com en la seva realització.

D’altra banda, vam tenir la incorporació dels joves de l’Esplai Fontsanta. Primer vam fer una petita reunió on es va comentar que volien dur a terme un curtmetratge i les possibles idees que havien tingut per a ell. Per tant, es va procedir a l’explicació dels diferents càrrecs que es poden trobar en una producció audiovisual (direcció, equip tècnic, producció, etc), perquè així comencessin a qüestionar quin càrrec veien més propi per a cada un. Seguidament, vam pujar al plató de TV per ensenyar-los el funcionament tècnic de les càmeres, els diferents plans existents, una mica de teoria sobre el funcionament del diafragma, obturador i shutter de la càmera. Després, es va procedir, per torns, a posar en pràctica tot allò explicat anteriorment a partir d’unes entrevistes.

Leave a Comment

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.