Vam plantejar fer un Dron desde zero, i al començar per no complicar massa el projecte vam comprar unes peces inicials, sense càmera ni GPS per no complicar el muntatge des d’un principi, ja tindríem temps d’afegir coses.

Vam escollir la placa CC3D com a sistema base, uns motors brushless amb variadors i un control Flysky i una batería de 2200 mAh.

Després de muntar-lo, configurar-lo i fer les primeres proves un dels motors fallava, i el vam canviar. com seguía fallant vam canviar l’ESC i no fallava però com no vam poder aconseguir el mateix model anava diferent als altres. Ara estem a l’espera d’uns nous ESCs per a posar-los i intentar que voli bé.

Després volem afegir una càmera per a grabar i veure el vol en directe i uns sistema de GPS per a poder fer seguiments del vol i programar rutes predefinides.

 

Leave a Comment

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.