La sessió d’avui ha estat dedicada a la planificació del rodatge d’un projecte proposat per un dels membres del club.

IDEA

En primer lloc, s’ha exposat la idea perquè tots els membres del club sàpiguen el que s’ha de gravar i també aportar idees. La idea plantejada consisteix en un curt que s’inicia amb un pla seqüència a la vora del riu, en la que el protagonista és l’Alfonso que apareix en bicicleta pel pont i arriba fins al riu. El protagonista farà d’una canya una flauta artesanal. Fins aquí és el que es gravarà a la següent sessió. Els altres membres del club també han aportat algunes idees de cóm es podria continuar el curt després de fabricar la flauta.

LOCALITZACIÓ

En segon lloc, hem estat parlant sobre la localització, el riu de Cornellà. El motiu d’aquesta localització, tal i com ens explicava l’Alfonso és perquè va estar un dia allà i se li va ocórrer la idea de fer una flauta artesanal aprofitant el canyar que hi ha a la vora del riu. A més ens va explicar que per allà passa sempre un pastor amb cabres i li agradaria aprofitar el ramat per incorporar-ho a la trama del curt.

EXEMPLES

I per finalitzar la sessió la Laia ens ha ficat un exemple de pla seqüència de la pel·lícula “Los 400 golpes” de François Truffaut.

I després ens ha mostrat una de les escenes de la pel·lícula “Pickpocket” de Robert Bresson, en la que es pot observar com es pot fer que el muntatge sigui pràcticament imperceptible gràcies a l’acció interna.

 

Leave a Comment

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.