Anem a gravar al riu

Desprès de Setmana Santa hem tornat amb energia i les piles carregades. Avui hem estat al riu per gravar la introducció del curt de l’Alfonso que vam estar planificant a la darrera sessió.

L’hora de la quedada ha estat a les 5 de la tarda aprofitant el canvi horari i que ara el sol es posa més tard. El punt de trobada era el pont i quan estàvem tots l’hem creuat fins l’altra banda per on es baixa al riu. Un cop allà ens hem disposat a muntar el material tècnic, dues càmeres i dos trípodes. Desprès l’Alfonso ha donat algunes indicacions sobre quins plànols volia de cada càmera i una vegada tots preparats: ACCIÓ!

Per una banda, el Diego i l’Alberto estaven amb la càmera 1 i s’encarregaven de fer el pla seqüència que inicia el curt.

I per l’altra banda, el Tirs amb la càmera 2 feia un pla arribant al riu.

Aquests primers plans s’han hagut de repetir varies vegades ja que era una mica complicat.

Un cop aconseguit, ens hem baixat tots al riu per gravar el procés de fabricació de la flauta des que talla la canya fins que la fa sonar. Just quan baixàvem arribava el pastor amb el seu ramat de cabres tal i com ens havia explicat l’Alfonso a la passada sessió.

Gravació riu Gravació riu2

 

Leave a Comment

Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.