Els clubs de programació, makers i media del Citilab són espais de creativitat on tothom és benvingut, independentment del seu nivell de coneixements. Als clubs fomentem l’auto-aprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes, sempre intentant que els membres que més en sàpiguen ajudin els que en saben menys.

S’organitzen xerrades periòdiques impartides tant per membres del club com per convidats. A més, comptem amb un pressupost auto-gestionat pels propis membres per adquirir material (eines, maquinària, fungibles, etc). Es dediquen els dimarts de 17:30 a 19:30 al club de programació, els dimecres al club de media i els dijous al de makers, sempre seguint el mateix horari.

És en aquestes franges horàries en què els clubs compten amb el nostre suport, però el Citilab està sempre obert per si necessiteu venir en altres moments.

Per al club de programació, ens dediquem al desenvolupament de videojocs i històries animades. En el club de media explorem nous formats, narratives i eines i fases del procés des de la planificació, realització i difussió a partir dels projectes proposats pels participants. Per al de makers, estem muntant la nostra pròpia màquina CNC, però també tenim la proposta menys ambiciosa de construir un vehicle autònom per retransmetre esdeveniments en streaming.

Blog

View All